nyheter
 
Äntligen känner man vårens antågande och nu är det full fart med planering inför våren och sommarens turné. Varvat med inspelningar kommer jag närmaste tiden att uppträda i Karlstad, Bakgården 20 Maj sedan bär det av till Aqua Blå festivalen, Vänersborg 2 Juni. Vidare till fina Nora och Svalbo Café 4 Juni. Åstols Rökeri 9 Juni. Se fler datum i Kalendern.
För sjunde året i rad kommer jag att uppträda under "Sommarkvällar på Kronhusgården" i Göteborg. På denna fantastiska plats i stans äldsta kvarter har jag premiär lördagen den 1 Juli och sedan följer 8, 15, 22 och 29 Juli.
Kommer även att på mitt eget sätt tolka Taube denna sommar. Plats Villa Maritime, "En värld av Taube" premiär 4 Juli.
 
Nu är det full fart med planering och bokning inför spelåret 2023. Dessutom skriver jag på ny musik och kommer att börja spela In under våren.
När man summerar 2022 blev det ett kanonbra musikår trots restriktioner i början av året. Den uppsluppenhet och glädje som såväl publiken som musiker och arrangörer kände över att få njuta av musik tillsammans igen var fantastisk. Jag fick tillfälle att få uppträda på en hel del nya spelplatser runt om i vårt vackra land.
Musiken från senaste och sjunde albumet "Inåt, uppåt, framåt…" har spelats och streamats riktigt bra vilket gör mig väldigt glad.
 

. . .

» Arkiv (inlägg 2022 och äldre) »
 


Mats Westling 2023

ronhusgården 2022©2017 Merlin Music. All rights reserved. Webdesign SinProd.